خانهآرشیو پرسش

آرشیو پرسش

نام و نام خانوادگی :  
ایمیل : *  
متن : *  
كد امنیتی : *
 
اگر تصویر ناخواناست(اینجا) را کلیک کنید


ببخشید میشه لطفاً شماره تماس دفتر تهران را بذارید ممنون                                          پاسخ : 02188779129
 شغل همسرم نصب و تعمیر آیفون های تصویری، دربهای برقی، دوربین مداربسته، آنتن مرکزی، ماهواره مرکزی هست آیا میتونیم از طریق کار اقامت بگیریم؟                                                      پاسخ : بله مشاغل فنی خیلی خوب هست در گرجستان، لطفا جهت مشاوره با دفتر تهران تماس بگیرید. 
سلام خسته نباشید توی برخی از پاسخ ها گفتید که با مبلغ های پایین میشه اقامت گرفت میشه بیشتر توضیح بدید من سرمایه زیادی ندارم که بخواهم خونه بخرم؟                                      پاسخ : کم هزینه ترین راه اخذ اقامت ، اقامت موقت هست که معمولا دو سال اول بصورت یکساله و از سال سوم بصورت 3 تا 5 ساله گرفته میشه و هرینه برای سرپرست خانواده 1500 دلار هست و تحت تکفلین با رعایت شرایطی با هزینه خیلی کمتر قابل اخذ هست.                
سلام من فوق لیسانس teaching از دانشگاه تهزان هستم و همسرم هم مهندس برق مخابرات از دانشگاه شمسی پور هستند میخواستم ببینم برای من فرصت تدریس زبان انگلیسی در گرجستان فراهم هست و یا استخدام به عنوان مترجم ؟؟؟ و برای همسرم چطور ؟؟ شماره تماس ۰۹۱۲۸۹۳۱۲۸۹                                           پاسخ : دوره های آموزشی هست که در صورتی که طی کنید راحتتر میتونید در زمینه تدریس فعالیت کنید در این زمینه با دفتر شرکت در تماس باشید و در زمینه مترجمی در صورتی که موقعیتی باز بشه با شما تماس گرفته میشه و در نظر داشته باشید که معمولا برای استخدام شرط داشتن اقامت لازم هست. 
سلام. من سالن زیبایی دارم. اگه بخوام اونجا سالن بزنم از چقدر هزینه هاش شروع میشه و بخوام ملک هم بخرم حداقل سرمایه چقدر هست. با این اوصاف تا کی میتونم اقامتمو ۱۰۰درصد کنم؟                                                        سلام و عرض ادب ، برای خرید آفیس 40 متری تقریبا 25000 تا 50000  دلار باید هزینه  بشه به تناسب منطقه و یا اجاره ماهانه 300 تا 1000 دلار برای خرید آپارتمان هم از 25000 دلار میتونید بخرید تا هز مبلغی که مایل باشید. برای اخذ اقامت سرمایه گذاری لازم هست که حداقل 35000 دلار خرید داشته باشید و یا اقامت موقت دریافت کنید که برای سرپرست خانواده 1500 دلار و برای تحت تکفلین 700 دلار هرینه خواهد داشت و 20 تا 40 روز بسته به نوع تشکیل پرونده طول می کشه .  
در چه صورتی پاسپورت گرجی صادر میشود . آیا صد در صد است ؟                                           پاسخ : بعد از گذشت سنوات لازم ،که بسته به نوع کسب و کار شما از 2 تا 8 سال متغیر هست، امکان دریافت پاسپورت وجود  دارد. وکلای شرکت پی کی اینوست با مطالعه پرونده شما می توانند بطور دقیق زمان اقدام و دریافت پاسپورت شما را مشخص کنند. 
آیا خرید و اجاره دادن آپارتمان کار محسوب میشه؟                                                 پاسخ : در صورتی که مالیات مربوطه که 5 درصد هست پرداخت بشود ،بله ایجاد کسب و کار محسوب می شود. 
سلام و خسته نباشید در مورد اقامت دایمی گرجستان سوال داشتم؟                                    پاسخ : سلام و عرض ادب ، اقامت گرجستان معمولا برای سال اول یکساله به متقاضیان داده میشه ولی برای سنوات بعدی کارتهای سه ساله و پنج ساله هم قابل دریافت هست. بحث اقامت دائم هم برخلاف فرمایشات همکاران بدون  ایجاد کسب و کار قابل دریافت نیست و بعد از راه اندازی کسب و کارتون و گذشت دو سال با مراجعه به وکلای پی کی اینوست زمان مناسب اقدام برای اخذ اقامت دائم گرجستان برای شما تایین میشه و در زمان مقرر ، اخذ اقامت دائم بصورت تضمینی قابل انجام خواهد بود. 
با اقامت گرجستان میتونیم بریم اروپا ؟                             پاسخ : با اخذ اقامت گرجستان شما قادر خواهید بود از طریق سفارتخانه های مستقر در گرجستان اقدام به اخذ ویزا و یا اقامت کشورهای دیگر نمایید و تا زمانیکه پاسپورت گرجستان دریافت نکردید امکان سفر بدون ویزا به اتحادیه اروپا وجود ندارد. 
سلام. با چقدر پول میشه گرجستان رفت و اقامت گرفت؟آیا با زن وبچه هم اقامت دائم میدن؟   پاسخ : روشهای مختلفی برای اخذ اقامت گرجستان وجود داره در حالت کلی از 2000 دلار تا چند صد هزار دلار امکان اخذ اقامت هست، و اقامت شما به همسر و فرزندان زیر 18 سالتون هم تعلق می گیره. 

[ 2 الی 2 ]
تعداد آیتم در صفحه :

تبلیغات

جستجو
English